Webinar: Ervaringen met voetgangersgebieden in 1,5 meter samenleving

Op 1 juli van 15.00 – 16.30 uur organiseren CROW Fietsberaad, VNG en Stadswerk een webinar over voetgangersgebieden. Deze lopen voorop als het gaat om verkeersmaatregelen in het kader van de 1,5 m-samenleving. Medio mei werden in verschillende centrumgebieden al uiteenlopende maatregelen genomen: eenrichtingsverkeer voor voetgangers, markering voor wachtrijen, stickers met afstandsinstructies, coaches en zelfs een heuse voetgangersrotonde.

Tijdens deze gratis webinar willen we een tussenstand opmaken. Welke maatregelen hebben gemeenten in de praktijk gebracht? Hoe krijg je grip op de drukte? Wat werkt wel en wat niet? In een paar kort presentaties zullen gemeenten hun aanpak en ervaringen delen, waarbij er veel ruimte is voor vragen en interactie.

Aanmelden kan hier.