Webinar: Ervaringen met parkeren en deelmobiliteit in de 1,5 m-samenleving

Dinsdag 14 juli van 15.00 – 16.30 uur

De afgelopen maanden zijn tal van maatregelen bedacht om de mobiliteit in de 1,5 m-samenleving op een verantwoorde wijze op gang te brengen. Nu we enkele weken ervaring hebben opgedaan, willen we graag het net ophalen. Welke idee├źn zijn echt uitgevoerd? Welke werken goed en welke zijn minder succesvol? En wat kunnen we hieruit leren voor de (nabije) toekomst? In deze webinar, georganiseerd door CROW-Fietsberaad en GNMI, staan (fiets-)parkeren en deelmobiliteit centraal. Het gaat daarbij enerzijds om maatregelen die ervoor zorgen dat het auto- en fietsparkeerproces voldoet aan de RIVM-richtlijnen.

Het programma bestaat uit enkele korte inleidingen en daarna voldoende ruimte voor vragen en discussie, gelardeerd met enkele polls.

Inschrijven kan hier!