Vergelijking instrumenten voor bezoekersmanagement

Een objectieve vergelijking van diverse druktemonitoren.

Actueel inzicht in het aantal bezoekers op specifieke plekken en plaatsen is al lange tijd gewenst. Om bijvoorbeeld bezoekers te informeren of maatregelen te nemen in het kader van bezoekersmanagement. En zo bezoekers beter te spreiden in de (openbare) ruimte. Inmiddels zijn hiervoor diverse instrumenten voorhanden. Maar wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen deze instrumenten? Wat meten ze exact en waar komt de data vandaan? Waar zijn ze geschikt voor, wat is belangrijk om rekening mee te houden en welke voor- en nadelen heeft ieder instrument?

De Vergelijking instrumenten voor bezoekersmanagement biedt momenteel inzicht in 11 druktemonitoren.
Neem vooral een kijkje:
Vergelijking instrumenten voor bezoekersmanagement