VNG Dialoog in coronatijd

Bedrijven en burgers in gemeenten worden economisch hard geraakt door de crisis en de maatregelen. In dit webinar wordt de crisisaanpak van gemeenten besproken.

Daarnaast wordt er ingegaan op het plan van aanpak van de VNG voor economisch herstel en samenwerking daarin met provincies.

In het webinar wordt een onderzoek naar de ondernemersdienstverlening besproken. Dat laat zien op welke manieren gemeenten in deze crisis ondernemers hebben ondersteund en de waardering daarvoor vanuit de ondernemers. Ook staat men stil bij de 1,5m maatregel en wat dit betekent voor gemeenten. Vervolgens wordt ingegaan op het plan van aanpak van de VNG voor economisch herstel wat betreft mkb, arbeidsmarkt en human capital agenda, inzet voor binnensteden en dorpskernen. Wethouder Boaz Adank (Breda), commissie EKEM, vertelt over de taskforce die met deze opgave aan de slag gaat.

Locatie en tijd

  • Online
  • Van 10.00 tot 11.00 uur

Doelgroep

  • Bestuurders en ambtenaren

Kosten

  • Geen kosten

Aanmelden

Organisator

VNG