Ontwikkelde en gedeelde COVID-kennis openbare ruimte

Naast de verzamelde praktische maatregelen in het Maatregelenvizier op deze website, is er de afgelopen maanden ook veel onderzocht, geschreven en teruggekoppeld over geleerde lessen uit de corona-pandemie. Dit alles met de link naar het gebruik van de openbare ruimte, mobiliteit en gezondheidsissues.

Interessante en relevante kennis en informatie
Daarom willen we naast de praktische maatregelen ook achtergrondrepportages, geleerde lessen en effecten delen die we zoal zijn tegen gekomen. Staat er een interessant artikel nog niet tussen geef dit dan gerust aan ons door via: info@maaksamenruimte.nl

Oproep
Dus heb jij of jouw organisatie nog interessante en relevante kennis of ervaringen om hier te delen? Laat het weten via info@maaksamenruimte.nl