Stap 2 openingsplan een feit

Vanaf woensdag 19 mei wordt ingezet op stap 2 van het openingsplan rondom corona.
Sportscholen mogen weer open. Een bezoek aan het pretpark, openluchtmuseum en buitenpodium is dan ook weer mogelijk. Dit mag met maximaal 2 personen, exclusief kinderen tot en met 12 jaar of mensen van eenzelfde huishouden. De terrassen mogen langer open: van 06.00 tot 20.00 uur.

Herhaling
Wel blijft het belangrijk dat we drukte vermijden en ons allemaal aan de basisregels houden, ook wie al gevaccineerd is: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. En dat we ons laten vaccineren, zodra dit kan.
Ook de tv-spotjes geven aan dat we voorzichtig aan wat meer kunnen, samen. Dat geeft een positief geluid af, ondanks dat we nog niet af zijn van corona.

Bekijk hier het complete overzicht van Stap 2 van de versoepelingen.

Bron header foto: TV-spot Rijksoverheid.nl